Our Events

Dancing Dragon presents - Corrupted Files - Metrix Live

Petek 16 December 2016

Live: Metrix (Purple Hexagon records, Ch) Dj sets: Tymja(Purple Hexagon records/Dancing Dragon) Zvuk, Nibiru (Dancing Dragon) Dj.Urich (Independent) >>>

Dancing Dragon presents: 24h Outdoor KOX BOX Live & Dj set

Friday 3 June 2016

Kox Box Live & Dj Set, Clov, Nibiru, Zvuk, Kala, Tian and many more...>>>

Dancing Dragon presents: TOTEMANTRIKA

18. December 2015

YAMAGA ( Hadra records, France) STIKK (ToY Festival, Croatia) TYMJA & SKOKNIPALOKNI (Purple Hexagon rec./Dancing Dragon & Forestdelic records, Slo) N.EO (Spiritual Submarine, Slo) NIBIRU (Dancing Dragon/ Slo) >>>

Plesna republika musica psychedelica - SHOTU (Hadra) & KALA (Foresdelic) Live!

Friday 24 October 2014 - BaZen, KranLIVE:

SHOTU ( Hadra, France)

www.soundcloud.com/shotu

 

KALA (Forestdelic, Slovenia)

www.soundcloud.com/kala

 

Dj set:

SHOTU ( Hadra, France)

TILIX (Dancing Dragon, Slo)

SKOKNIPALOKNI (Forestdelic, Slo)

RAKAANI (Flying carper, Slo)


Indoor psysezona se vrača z lineupom za sladokusce. V goste prihaja SHOTU, najzveneče  ime francoskega psytrance kolektiva HADRA, ki združije producente, dj-je in dekoraterje iz pretežno frankofonskega območja. Francozi,  ki so prisotni od samega začetka  psy scene, delujejo na vseh ravneh in poleg založništva in indoor eventov  organizirajo enega največjih festivalov v Evropi. Hadra festival, ki se je tudi letos odvijal v Francoskih Alpah se rešil iz rdečih številk in prodal več kot 15tišoč vstopnic! Čestitke!

Po izidu prvega albuma »Jungle expedition« leta 2007 in albuma »Conception« leta 2009 je s svojimi nastopi prepotoval svet in razvil sebi vedno bolj lasten stil, kjer tribalni ritem in twisted postavitev  dosežeta ravnovesje v dinamični kombinaciji globjih nočnih  in dnevnih bolj optimističnih zvokov. Po izidu zadnjega albuma »Friends« leta 2013 že pripravlja novega. Veliko tega »unreleased« plesnega materjala  bomo lahko slišali premierno  v njegovem prav tako premiernem nastopu v Sloveniji. Do not miss it!!

Poleg njegovega nastopa je zbrana še domača polska  psihiatrična bolnica z doktorji  KALA, TILIX , SKOKNIPALOKNI in RAKAANI.

in še to...

LETOS BOMO ŠE NADGRADILI VIZUALNO PODOBO, DODALI BOMO DODATNA DVA VIDEOPROJEKTORJA IN 3D MAPPING...tko da, c ya soon ;)

Boom!